Talk, Eve of Shri Vishnumaya Puja

Pawling (United States)

Feedback
Share

Talk, Eve of Shri Vishnumaya Puja

On ilahduttavaa nähdä teitä amerikkalaisia koolla niin paljon tänään, ja huomenna haluatte pitää pujan Vishnumayalle. Muistan aikoja, jolloin puhuin pelkille tuoleille, mutta kaikkien näiden vuosien kovan työn ja useiden täällä vierailujeni jälkeenkin meillä on vain hyvin vähän sahaja-joogeja Täällä Shri Krishnan maassa väistämättä ihmiset laittavat huomionsa rahaan, koska Hän on Vishnun inkarnaatio, Lakshmi on rahan Jumalatar, mutta sitä rahaa ei kutsuta ”dollariksi”. Se on raha, joka tarkoittaa täydellistä, kokonaisvaltaista muotoa Materialla on vain yksi voima: se voi ilmaista rakkauttamme muita kohtaan. Jos haluatte ilmaista rakkauttanne teette jonkin mukavan lahjan, tai hankitte jotain käytännöllistä tälle henkilölle; tai voitte antaa omaisuuttanne, Symbolisesti voitte antaa vaikka pienen kiven äidillenne, jos olette lapsi, ja huomaatte, että se tekee äitinne onnelliseksi. Materian antamisen takana on koko ajan ajatus osoittaa rakkautta ja tunteita, osoittaa huolenpitoa ja ilmaista sydäntään. Sydämen ilmaisemiseksi jonkin karkeamman Kun materiaa muutetaan joksikin esineeksi ja siitä tulee eräänlainen talouden toiminto, jossa sille asetetaan hinta, silloin huomio siirtyy tunteista materiaan, jolla on jokin muu pintapuolinen arvo, kuin se syvä rakkauden arvo. Jopa Ennen vanhaan, kun ihmisillä oli paljon rahaa, he koristivat talojaan, pukeutuivat hyvin ja kutsuivat ihmisiä koteihinsa tehdäkseen heidät iloisiksi ja Rikas mies saattoi järjestää vaikkapa markkinat tehdäkseen ihmiset iloisiksi. Vähitellen huomio siirtyi siitä jälleen johonkin hyvin karkeaan, eli alettiin pröystäillä. Tarkoitus epäonnistuu täysin, kun yrittää leveillä, toinen ihminen ei ole koskaan iloinen. Hän on päinvastoin kateellinen. Mitä hyötyä on silloin pröystäilystä, kun tarkoitus on tehdä toinen iloiseksi.

Sen sijaan teettekin hänestä kateellisen. Siitä seuraa toinen vaihe, että saatte aikaan vihamielisiä tunteita Toinen ihminen ajattelee: Koska tämä ihminen ei voi iloita siitä, Näin syntyi teorioita toisensa jälkeen politiikkaan ja talouteen: kuinka suurennella asioita ja kuinka hyödyntää Tämä karkeus sitten kasvoi Kun materian antaa toimia tällä tavalla, se asettuu meidän päällemme. Olemme voimattomia. Materiasta tulee voimallinen, koska se ohjaa meitä täysin. Emme tule toimeen ilman tätä, emmekä ilman tuota. Näin meistä tulee täysin materian orjia. Materia hallitsee meitä niin vahvasti, mikä on tarkoituksemme täällä maan päällä, ja alamme kiemurrella kuin madot Mitä tämä on? Ei mitään muuta kuin kiveä ja tiiliä, Mikä merkitys tällä on? Ei mikään, paitsi se, että voimme pitää seminaarin. Jos emme pidä seminaaria, jos ette aio tehdä mitään mielekästä luodaksenne harmoniaa ja ymmärtämistä, Tämä asia on oivallettava: materialla on oma tarkoituksensa, emme anna materian hallita meitä.

Tämä päätös on vaikea, ”Varovasti! Älä koske siihen! Älä koske tähän!” Aivan kuin se olisi joku jumala. ”Älä sotke sitä!” Näin kaikki huomio häviää materian karkean olemuksen sisään. Ihminen alkaa liikkua Te muutuitte materiasta hiileksi, hiilestä aminohapoiksi, aminohapoista eläviksi olennoiksi, elävistä olennoista ihmisiksi, ja nyt teidän pitää muuttua sahaja-joogeiksi. Mutta huomio alkaakin liikkua ja omaksumme kaikki materian ominaisuudet, paitsi yhtä: voiman, jonka vain itse pystymme että se voi ilmaista rakkauttamme. Teistä tulee staattisia, muututte jäykäksi; ja kun alatte käyttää materiaa alhaisempiin tarkoituksiin, Samasta materiasta alkaa kehittyä Aluksi ihmiset käyttivät varmaankin ja sitten nuijia, joissa oli kivi. Sitten tulivat miekat, sitten ampuma-aseet, sitten atomivoima.

Sama materia on kehittynyt toiseen suuntaan, Materiaa olisi voinut siirtää jos olisitte nähneet materian Me teimme sitä aika pitkään, teimme kauniita kaiverruksia, kauniita maalauksia, kauniita patsaita. Luulen, että kaikki päättyi Amerikassa, Sen jälkeen se muutti muotoaan. Jos nyt katsoo amerikkalaisia naisia, ymmärtää, että heissä ei ole Vapaudenpatsaan kanssa. Jo malliksi pitää hakea joku jostain ulkomailta, jotta saataisiin malli sellaisen Se arvokkuus, läsnäolo ja äidilliset ja suoja, jonka tarjoaa vahvuudellaan. Jokainen on täällä näin väsynyt. Jokainen on nirsoileva kullannuppu. Kukaan ei halua ottaa vastuuta mistään, vaan laittaa vastuu jonkun Siinä seisoo suurenmoinen miestä suojelevan naisen symboli. Sen sijaan sama suojelu on nyt muuttunut miesten alistamiseksi. Sen sijaan, että miehistä olisi tullut miehiä, Asiat ovat menneet päinvastaiseen suuntaan. Minun on hyvin vaikea uskoa, että täällä on ollut myös sellaisia En usko, että voimme enää saada Missä ovat sellaiset äidit, Missä ovat ne suurenmoiset naiset, lastensa vuoksi, jotta George Washington taisteli koko elämänsä vahva vaimo rinnallaan.

Mutta naisista on tullut täällä He ajattelevat, että pukeutumalla tai käymällä kampaajalla, leikkauttamassa tukkansa kummallisen Puhun nykyajan naisista, mutta en loukatakseni teitä. Tästä ovat miehet hyvin paljon vastuussa. Katsotaanpa nyt, mihin olemme menossa. Näette, että koko yhteiskunta on pilalla. Tuntuu kauhealta katsella, mitä tässä maassa tapahtuu. Lapset ampuvat ihmisiä, pienet lapset ampuvat. Jos kulkee kadulla, kaikki ovat paniikissa. Miten tällaista on päässyt tapahtumaan, kun olette saaneet aikaan ja nyt heitä ei synny enää yhtään? Mikä on mennyt vikaan, missä? Tiedän, että miehet täällä politiikallaan ja muulla, jota Mutta Vishnumaya on naisen voima.

Hän on naisen voima, ja sanotaan, että amerikkalaiset naiset Missä voima on? Onko voima siinä kuinka ja kuinka paljon on rahaa? Kuinka monta kertaa on eronnut saanut rahaa – se ei ole naisen voima. On ymmärrettävä mihin olemme Naisen voima ei ole miesten orjuuttamisessa, että heidän pitäisi olla kiitollisia että jokaisen pitäisi kadulla huomata teidät – se ei ole naisen voima. Se voi olla prostituoidun voima, mutta ei naisen, joka on vapauden symboli. Naisen voima on samanlainen kuin Äiti Maalla. Katsokaa, kuinka paljon Hän on tehnyt hyväksenne. Hän on antanut teille kaiken Kaikkialla, missä Hän laskeutuu alas, ja antaa teille suurta iloa ja onnellisuutta ja kantaa maailman kaikki ongelmat, vaikka olemme tehneet Hänelle kaikenlaista, vaikka olemme louhineet kaikkia silti Hän antaa meille vaurautta. Sellaisia me olemme! Kun me olemme menettäneet voimamme, Naisten täytyy pitää huolta On ymmärrettävä, että naisella on Hän ei ole millään tavalla miestä huonompi, mutta jos hän omaksuu itselleen kehitys alkaa liikkua tuhon suuntaan.

Meidän on korjattava kaikki Kun näen edessäni kuvan Sahaja Yogasta, kun näen, että olemme kaikki yhdessä ja nautimme kaikki yhdessä, haluan nähdä naiseni ja tyttäreni rakkauden ja uhrautuvaisuuden symbolina, ymmärtäväisyyden symbolina. Silloin uhrautuvaisuuden dynaamisuus alkaa näkyä, koska miehet ovat potentiaali. Te olette todella potentiaalisia, ja teidän pitää antaa miehille Niistä, joilla ei voi olla potentiaalista Mitä hyötyä siitä on? Kun taas ne, joilla on potentiaalinen energia, ovat muuttuneet kineettisiksi. Mitä hyötyä siitä on? Tämän on nyt muututtava. Meidän on ajateltava tätä ja ymmärrettävä. Olemme joutuneet harhaan, olemme todella ajautuneet harhaan jossakin, ja siitä meidän lapsemme joutuvat maksamaan, heidän lapsensa joutuvat maksamaan, Kääntäkää huomionne johonkin Tämä on Vishnumayan voima, koska Vishnumaya oli Shri Krishnan sisko. Hän tuli tänne Shri Krishnan siskona. Ja tietysti Hän on neitsyt.

Hän syntyi Shri Krishnan siskoksi. Katsokaas, tarina on hyvin mielenkiintoinen. Jos ymmärrätte tarinan, silloin ymmärrätte mitä yritän kertoa teille. Tarina kuuluu näin: Kahdeksannen inkarnaation – Sahaja Yogassa kutsumme Häntä Shri Krishnan, oli synnyttävä. Hän syntyi vankilassa. Hänen vanhempansa olivat vankeudessa. Samaan aikaan Vishnumaya syntyi kylässä nimeltä Nanda Gram, jossa Nanda-niminen ystävä asui vaimonsa Yeshodan kanssa. Vishnumaya syntyi tähän perheeseen. Hän oli hyvin voimallinen lapsi. Kun Shri Krishna syntyi, isä kantoi Hänet ulos vankilasta.

Shri Krishnan voimien ansiosta kaikki kahleet ja ketjut hajosivat, ovet avautuivat, ja isä kahlasi Yamuna-joen yli ja kantoi lapsen Nandan luo. Nanda sanoi: ”Minullakin on lapsi, Hän syntyi samaan aikaan.” Näettekö, millaisen voiman tämä lapsi antoi silloin Äiti Yeshodalle. He sanoivat: ”Hyvä. Tehkää näin: ottakaa lapsi mukaanne Millainen uhraus naiselta antaa oma lapsensa, pieni vauva, kauhean Kamsan surmattavaksi! Ei kukaan äiti tekisi sellaista. Voitteko kuvitella ketään äitiä, surmattavaksi Shri Krishnan sijaan? Emme tiedä ketään tällaista äitiä, mutta meillä on ollut muutamia jotka ovat tehneet suuria uhrauksia. Tämä oli suurin uhraus, minkä nainen saattoi tehdä. Hän saattaa uhrata pieniä asioita tai paljon asioita, mutta oman lapsen uhraaminen Nainen uhrautuu lastensa vuoksi aika tavalla.

Hän tekee työtä ja valvoo öitä heidän vuokseen. Hän tekee paljon lastensa hyväksi. Mutta omasta lapsesta luopuminen on jotain hyvin erityislaatuista, jonka Hän teki. Isä vei sitten lapsen takaisin, Adi Shakti neitsyen muodossa, Kun kuningas Kamsa sitten saapui aamulla, ja kuuli, että oli syntynyt tyttövauva, Senhän piti olla poika, miten syntyikin tyttö? ”Oli miten oli” – hän sanoi –, Hän otti kiinni lapsesta kun Hän karkasi kädestä ja nousi ylös taivaalle ja muuttui salamaksi julistamaan: ”Hän, jonka piti kuolla, on elossa edelleen.” Kamsa oli kauhuissaan. Kaiken tämän takana näemme uhrautuvan Yeshodan hahmon ja uhrautuvan isän hahmon yhteiskunnassa, jossa inkarnaation suojeleminen oli tärkeämpää kuin mikään muu. Kun tällainen asia oli tapahtunut, Shri Krishna sai kasvaa Nandan talossa, jossa Hän sitten ilmeni voimallisena persoonana. Mutta Vishnumaya on olemassa, ja Hän on äärimmäisen aktiivinen näinä aikoina. Hän asuu sisällänne hyvin vahvana, Hän istuu vasemmassa Vishuddhissanne.

Hän ei anna teidän tuntea syyllisyyttä. ”Miksi tunnet syyllisyyttä?” Hän sanoo koko ajan: ”Miksi tunnette syyllisyyttä? Miksi olette onnettomia? Olette oivaltaneita sieluja, olette sahaja-joogeja. Nouskaa pois sieltä! Syyllisyys ei ole hyvä asia – nouskaa ylös! Tulkaa! Teidän täytyy itse löytää tie ulos.” Kyllä, tuhon hetki on edessänne.

Tämän suurenmoisen maan tuho näkyy jo selvästi olevan tulossa. Tunnen, että on muodostumassa kaksi maailmaa. Toinen on tuhoutumassa, kuin lootus. Mutta kaiken takana on Vishnumayan Voima. Se on Vishnumayan, Shri Krishnan siskon Voima. Vishnumaya on feminiini Voima, kuten tiedätte. Hän ei välittänyt mistään maallisesta. Voitteko kuvitella Vishnumayaa Suojellakseen veljiään ja antaakseen heille kaiken vahvuuden, mitä Hän teki? Mitä Hän teki? Hän tuli tänne puhtaimmassa muodossaan, Siskona.

Teillä kaikilla on täällä monta sahaja-joogi -veljeä. Teillä on varmasti muitakin veljiä. Tämä puhtauden on tultava naisiin. Jos tällaista puhtautta ei heissä ole, heillä ei ole voimia, he ovat voimattomia. Tulemme tärkeään johtopäätökseen: siellä missä naiset ovat puhtaita ja siveitä, jumaluuksien voimat läsnä. Meidän vastuunamme on olla hyvin siveitä ja puhtaita ja olla siskoja veljillemme, että veljet ovat myös suojassa maailman houkutuksilta; että heidänkin huomionsa olisi Tämä on todella suurenmoinen päivä tulla tekemään tätä Pujaa tänne Amerikkaan. Kerron teille siitä kaiken, mutta ymmärtäkäämme, että me olemme voima, me olemme voima. Emme ole voima, jota voi hallita Olemme voima siksi, että olemme sahaja-joogineita, Miesten on tärkeää ymmärtää naisten arvo. Miehet tässä maassa saattavat näyttää kaalinpäiltä, mutta he voivat olla todella kauheita ihmisiä. koska heillä ei ole ymmärrystä Jos mies ei ole kunnossa, kuinka Jos mies ei usko siveelliseen elämään – joillekin tai useimmille miehille He eivät ole koskaan uskoneet Tämä meiltä puuttuu, ja kun poikiani, heidän siveytensä pitää olla loistokasta.

Koko olemuksen pitää loistaa siveyttä. Kun ihmiset katsovat heitä, heidän pitää sanoa: ”Ooh, siellä menee viattomuus. Katsokaa, kuinka viattomuus ja siveys kulkevat yhdessä!” Miehissä on tämä: viattomuus. Ei ole tarpeellista olla liian ovela. Kukaan ei pysty petkuttamaan teitä, ja viaton henkilö voi yhdellä huitaisulla tappaa sata kelvotonta. On siis tärkeää, että miehetkin ymmärtävät viattomuuden arvon. Hän oli siis Shri Krishnan sisko. Katsotaanpa Shri Krishnaa lapsena, kuinka viaton ja voimallinen Hän oli! Hän halusi syödä voita.

Hän halusi syödä voin siksi, että kaikki siellä Gokulissa tehty voi lähetettiin Mathuraan, jossa Ja hänen sotilaansa tulivat vahvoiksi Hän ei siis halunnut antaa voita heille, lauman pieniä lapsia ja aloitti leikin, jossa lapset Voita pidettiin katosta roikkuvassa ruukussa, ja lapset kiipesivät ylös ja söivät kaiken. Lapsuudessaan Hän aloitti ja sitten kaikki lapset kiipeilivät Voita ei jäänyt yhtään jäljelle, Näin tapahtui, ja eräänä päivänä Hän kysyi: ”Söitkö tämän voin? Voita oli Hänellä ympäri naamaa. Krishna sanoi: ”Miten? Miten olisin voinut syödä? Katso, enhän Minä ylety sinne.” Katso nyt, enhän Minä ole voinut syödä.” ”Otit siis kepin, jolla rikoit ruukun?” ”Ei, ei, en rikkonut.” ”No mitä tämä on kasvoissasi?”

”No, kun kaikki Minun kaverini söivät sen. Laitoin voita suulleni, että voisit kurittaa Minua.” Hän puhui viattomasti kuin tavallinen lapsi, tavallinen, yksinkertainen lapsi. Äiti sanoi sitten: ”Hyvä on. Annapas kun katson suuhusi.” Krishna avasi suunsa, ja äiti näki kokonaisen, kokonaisen universumin pyörivän Hänen suussaan. Hän näkee sen, ja sanoo: ”Oi Herra, anna minulle anteeksi. Minä unohdin! Unohdin kokonaan, että Sinä olet ja minä epäilin Sinua!” Ja hän lankesi polvilleen Krishnan eteen. ”Teossasi täytyy olla jokin tärkeä näytelmä.”

Yksinkertaisen, viattoman lapsen lailla Lapsen viattomuus ja neitsyen viattomuus, tai voi sanoa neitsyen puhtaus ja lapsen viattomuus synnyttivät Amerikan. Siitä on tämä maa luotu. Voitte siis kuvitella, miten tässä maassa on nyt kauneutta kaikkialla. Mihin tahansa meneekin, siellä on vehreyttä. Menin Los Angelesiin, joka on autiomaa, mutta silti siellä on vettä ja Teillä on kaikkea, mitä ihminen voi pyytää, mutta jotain puuttuu: ymmärrys siitä, miksi ja miten Kuten kerroin, se on luotu Jos emme pysty ajattelemaan silloin emme koskaan voi kypsyä Ei tarvitse loukkaantua, jos joku kertoo teille: ”Tällaisia me olemme.” Perimmältään olemme tällaisia, ja loppujen lopuksi meidän täytyy ymmärtää tämä ja kasvaa luonteeltamme aidoiksi amerikkalaisiksi. Mutta huomataankin, että on Esimerkiksi pienet lapset, on tietenkin Pienet lapset saattavat tapella keskenään. Hyvä on. Tappeleminen ei haittaa. Mutta se ei riitä, he tappavat vanhempiaan.

He tappavat isovanhempiaan. Mitä tällainen on? Miten sellaista voi tapahtua? Minne olemme kadottaneet viattomuuden? Mitä olemme tehneet väärin? Missä on menty vikaan? Meidän on tehtävä täyskäännös. Jos todella tunnette olevanne amerikkalaisia, teidän on pelastettava tämä maa. Se on täydellisen tuhon partaalla. Ette tajua, mitä on tulossa.

Kysymys ei ole AIDS:ista, josta olen niin huolissani, eikä se ole Kysymys on oman itsenne menettämisestä Kun teillä on robotteja, teistä tulee samanlaisia, ja tuhoatte itsenne sillä tavalla. On kysymys hyvin vakavasta asiasta, sillä ette näe sitä. Teidän täytyy todella rukoilla: ”Oi Luoja, ole hyvä ja pelasta tämä maa!” Teidän ei pitäisi pyytää mitään muuta kuin ”Pelasta tämä suurenmoinen maa!” ja Virata hallitsee Vishuddhissa. Tämä on todella vaikea asia Minulle. Kaikki on täysin päälaellaan. Minun täytyy aloittaa Amerikasta, Aloitin Amerikasta. Tulin tänne, kuten kerroin, ja edelleenkin monet ovat pelkkiä tuoleja. Kaikki syvällisyys on hävinnyt aivoista.

Kaikki ihmisen edistysaskeleet Ja jonkin ajan kuluttua heistä tulee kuin kiviä. He eivät tunne mitään, he eivät kuule mitään, he eivät ymmärrä mitään. He eivät kasva enää. Mitä Minun pitäisi tehdä? Tämä universumi, joka luotiin täytyy muuttaa toisenlaiseksi universumiksi, joka on hyvin suuri muutos. Kaikkien sahaja-joogien on heidän olemassaolonsa tärkeys sahaja-joogeina. He ovat ensisijaisesti sahaja-joogeja Mutta jos he ovat ensisijaisesti amerikkalaisia, Se ei ole mitään harrastusta, kuten ”siellä pidetään seminaari, mennään sinne, se oli hyvä” – sitten takaisin kotiin, Teidän täytyy todella meditoida, tehdä töitä. Te olette ihmisiä, jotka tulevat ja lopulta koko universumin. Teidän pitää se ymmärtää. Se ei ole minun työtäni.

Teidän on nähtävä tämä ja ymmärrettävä, Sahaja Yogassa amerikkalaisilla Muistan, kuinka alussa maksoimme kaikki amerikkalaisten kulut, että he tulisivat Intiaan. Heistä pidettiin huolta ylenpalttisesti. Kaikki kysyivät: Miksi maksatte heidän ruokansa? Miksi haluatte heitä kohdeltavan näin? Mitä ihmeellistä amerikkalaisissa on? He kasvattavat vain lisää egoaan.” Vastasin: ”Te ette tiedä.” Tietysti kaikki he ovat nyt hävinneet. En näe heitä enää missään, mutta joka tapauksessa haluni, Olen hyvin iloinen, että olette kaikki täällä, ja että pystyin tulemaan tänne Vishnumaya-pujaan. Toivon, että saamme siitä syntymään jotakin.

En tiedä kuinka pitkälle olemme nyt päässeet. Hienojakoisella tasolla Ganesha-puja auttoi paljon, ja voin nähdä kahden maailman Toinen on elävä ja sykkivä, värähtelyjä täynnä oleva, josta syntyy lootus, ja toisesta tulee liero, muta, lieju. Näen sen hyvin selvästi, Ganesha-puja Katsotaan nyt, jos tämä Vishnu-puja tekisi meistä dynaamisia, rakastavia, lempeitä ja myötätuntoisia sahaja-joogeja ja loisi niin että ihmiset näkisivät teissä Heidän pitäisi nähdä teidät loistavan taivaalla, ja heidän pitäisi sitten tulla Sahaja Yogaan ja nousta ylös Shri Krishnan odotusten tasolle. Jumala siunatkoon teitä!