Easter Puja, Be Peaceful

Pune (India)

Feedback
Share
Upload transcript or translation for this talk

Easter puja. Pratishthan, Pune (India), 8 April 2007.

Tänään on hyvin tärkeä päivä.

Kerron että tämä päivä on tärkeä. Tämä on uusi alku teille, teille kaikille. Yrittäkää ymmärtää että olette tehneet kovasti töitä tähän asti. Ja halusitte tehdä paljon enemmän kuin mihin olette pystyneet, se oli teidän halunne ja niin se asia ratkeaa. Se asia ratkeaa varmasti. Jos halunne on vahva, asiat ratkeavat – ja saatte hienon mahdollisuuden auttaa ihmisiä, kuin olette auttaneet itseännekin ja olette siitä hyvillänne. On parempi että päätätte auttaa muita. On tärkeää että he kaikki saavat siunaksen. Te pystytte siihen. Johtajan asemanne on se että teidän täytyy antaa se muille.

Useimmilla teistä se on teillä itsessänne, mutta teidän täytyy antaa se muille. Antakaa muidenkin saavuttaa henkisyytensä. Tiedän että monet teistä ovat saaneet itseoivalluksensa, ja olette siinä hyvällä lailla, ja olette kaikki iloisia. Joten olkaa elämäniloisia. Se on ensi merkki siitä että olette oivaltaneita, että olette saaneet itseoivalluksen. Tällä oivalluksella voitte antaa muille itseoivalluksia. Tämän päivän erityinen juttu on että Kristus – palasi elämään vain tehdäkseen meille jotain. Tämä on hyvin tärkeä päivä meille kaikille. Kerron että tänään teidän tulisi ymmärtää että – teillä on voima antaa muille itseoivalluksia. Teillä on se, mutta teidän täytyy käyttää sitä.

Heidän joilla on itseoivallus ei tulisi hukata voimiaan, vaan antaa niitä. Maailma on täynnä kaaosta ja riitoja ja taistelua joka on edelleen käynnissä, joten teidän velvollisuutenne ja tehtävänne on puhua heille – ja kertoa heille että tärkeintä on että – Sahaja joogeista tulee rauhallisia, ja heidän tulee nauttia Sahaja Yogan antimista. Olen varma että asiat ratkeavat. Niin ne ovat ratkenneet niin monen teidän kanssanne ja niin ne ratkevat muidenkin kanssa. Se ei ole pelkkää puhetta vaan jotain myös tapahtuu. Yrittäkää muistaa että olette kaikki Sahaja joogeja – ja ansaitsette hyvän avun, hyvän avun Minulta ja kaikkivaltiaalta Jumalalta. Mistään ei tarvitse olla järkyttynyt, nämä ovat vain eri koettelemuksia. jotka tuovat teissä esiin hyvän ja tuovat esiin lopputuloksen. Sahaja joogit ovat teille erityisiä. On hienoa nähdä niin monia jotka ovat yrittäneet saada itseoivalluksensa – mutta jotka oikeasti ovat jo oivaltaneita.

On monia jotka haluavat itseoivalluksensa, mutta on monia jotka ovat jo saaneet oivalluksensa – jotka voivat auttaa muita avun tarpeessa olevia. Tänään on hyvä päivä päättää omasta tulevaisuudestanne. Teidän täytyy päättää mitä tulette tekemään auttaaksenne muita Sahaja joogeja – jotta Sahaja joogeja tulisi lisää. Meidän täytyy levitää Sahaja Yogaa. Kuten näette, on paljon ongelmia – ja mitä enemmän meillä on Sahaja joogeja, ongelmia ei olekaan, niihin kaikkiin löytyy ratkaisu. Toivon teille onnea, olkaa hyvä ja yrittäkää saada oivalluksenne vahvistetuksi ja kelvolliseksi. Toivon että teillä ei ole epäilyksiä sitä kohtaan. Jos teillä on epäilyksiä voitte kirjoittaa Minulle. Meillä on joitakin erinomaisia, hyviä ihmisiä jotka ovat tulleet Sahaja Yogaan. On velvollisuutenne huolehtia siitä että heistä tulee hyviä Sahaja joogeja – ja että he nauttivat siunauksista.

Olen iloinen nähdessäni että niin moni teistä tuli – kun tänään on vielä erittäin suotuisa päivä. Kristuksen elämässä tapahtui suuri asia, Hänestä tuli – Hänestä tuli tai Hän oli jo Sahaja Joogi – ja Hän yritti tehdä monia Sahaja joogeja jos se oli mahdollista – mutta siihen aikaan ihmiset eivät olleet niin valppaita kuin te olette. Mutta te erityiset ihmiset etsitte, ja olette löytäneet – ja voitte antaa muille. Tämä ei ole vain teidän huostaanne. Jos teillä on se, älkää ajatelko että teillä on viimeinen mahdollisuus, mutta antakaa mahdollisuus muille. Olen täysin kanssanne. Jos jollain teistä on henkilökohtainen tai muu ongelma, teidän tulee kirjoittaa Minulle. Olen pahoillani etten voi antaa mitään tänä erityisenä päivänä.

Jumala siunatkoon teitä kaikkia!