Amruta

Kur jeni duke dëgjuar kasetat e Mia, mbani shënim pikat  që ka thënë Nëna, dhe kuptojini për veten tuaj. Pra, edukimi në Sahaja Yoga është shumë i rëndësishëm, përndryshe inteligjenca juaj do të ndryshket.

Ju duhet të keni  edukim  të plotë të Sahaja Yogas, vetëm duke dhënë Realizim nuk funksionon. Ju duhet ta  keni, kështu që të tjerët duhet të kuptojnë se ju keni njohuri.

Sasia e arsimimit që keni pasur askush nuk e ka patur më parë, as  shenjtët nuk e kishin. Prandaj merrni tani  përfitimin e plotë. Cilado qoftë mosha juaj, apo niveli I arsimimit, nuk ka rëndësi  çfarë, por të gjithë ju duhet të dini se çfarë është Sahaja Yoga, çfarë do të thotë, se si ajo funksionon.

(HH Shri Mataji Nirmala Devi, Melbourne, 17 mars 1985)